KENNIS VAN ZAKEN, GEVOEL VOOR
ONDERNEMEN

Als ondernemer hebt u niet zomaar een accountant nodig, maar één die precies weet wat er zich binnen uw bedrijf afspeelt en zich naast de cijfers ook laat leiden door ondernemersgevoel. Een accountant met een zodanige ervaring dat hij markten aanvoelt, ontwikkelingen in een vroeg stadium aan ziet komen, samen met u kansen ruikt en creëert, bedreigingen voelt en ombuigt. Eentje die u een spiegel voorhoudt, u net dát laatste zetje geeft om een bepaalde weg in te slaan en uw enthousiasme remt in situaties waarin dat nodig is. Een accountant met wie u het succes proeft en die voor u en uw onderneming de waarde heeft van een zesde zintuig.

Lees meer over onze filosofie

Ons netwerk de zes zintuigen

Onder de noemer "Nagtzaam Netwerk De Zes Zintuigen" organiseren wij activiteiten in sferen die al uw zintuigen prikkelen en uw creatieve geest inspireren. Op gemoedelijke wijze bieden wij onze relaties de mogelijkheid collega MKB'ers te ontmoeten en hun netwerk uit te breiden.

Lees meer

Evenementenkalender

Nagtzaam Netwerk “de Zes zintuigen” organiseert het hele jaar door diverse evenementen waar ondernemers elkaar in een ontspannen sfeer kunnen ontmoeten en tegelijkertijd inspiratie en kennis kunnen opdoen.


Kalender


Wij gaan over cijfers, maar ook over zoveel meer

Maak kennis met een aantal van onze enthousiaste medewerkers en hun ervaring bij Nagtzaam.

Medewerkers