Vacature Assistent Fiscalist


Nagtzaam Accountants & Fiscalisten

Wij kijken vooruit, de toekomst in. Wij zijn financiële adviseurs met een ondernemersgevoel.
We zijn het zesde zintuig waar de ondernemer op kan varen. Wij opereren vanuit twee vestigingen in Veghel en Oss. Onze collega’s vormen een mooie mix van jonge en ervaren talenten. Wij zijn op zoek naar een collega die toe is aan een nieuwe stap in zijn/haar carrière.

Functie-inhoud

Als Assistent Fiscalist ga je voor verschillende belastingmiddelen onderzoekswerkzaamheden en advieswerkzaamheden verrichten, onder begeleiding van een Senior fiscalist. Je bereidt bezwaarschriften voor en op gebied van aangiftes fungeer je als controleur van de complexe aangiftes die zijn voorbereid door de (assistent)-accountants. Het onderhouden van contacten met de Belastingdienst en collega’s behoren ook tot je functie. Deze werkzaamheden ga je uitvoeren vanuit onze vestigingen in Veghel of Oss. Het betreft een functie voor 24-40 uur per week.  

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een diploma HBO Fiscaal Economie of universitaire diploma Fiscaal Recht/Fiscaal Economie of je bevindt je in de afstudeerfase voor je universitaire diploma. Gedurende je opleiding ben je erachter gekomen dat je analytisch, cijfermatig en kritisch bent ingesteld. Deze eigenschappen zet jij graag in teamverband in, maar je kan ook zelfstandig werkzaam zijn.
Daarnaast verwachten we dat al onze medewerkers beschikken over de volgende kernwaarden: loyaliteit, verantwoordelijkheid en participatie 

Wij bieden

 • Wij bieden kennisdeling onder andere in de vorm gestructureerde vaktechnische overleggen binnen een team van HBO of universitair geschoolde collega’s
 • Wij bieden je de mogelijkheid om je volledige talenten te benutten op vaktechniek, op het terrein van acquisitie en het aansturen en begeleiden van collega’s
 • Er is een duidelijk streven om – samen met jou – te werken aan jouw en onze toekomst
 • Wij bieden je intensieve loopbaanbegeleiding en stimuleren interne doorgroeimogelijkheden
 • Er is ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën 
 • Binnen onze organisatie bestaat de mogelijkheid financieel te participeren
 • Wij werken met een cafetariamodel en er is een pensioenregeling
 • De vakantietoeslag is vastgesteld op 8,33% van het brutosalaris
 • Er is een jaarlijkse eindejaarsuitkering bestaande uit 10% van het bruto maandsalaris en een variabele prestatiebonus
 • Wij keren een loyaliteitsbonus uit
 • Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden
 • Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan
Kortom, het betreft een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving met een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden.

vacant

ASSISTENT
FISCALIST


Solliciteer nu!

Informatie & Sollicitatie

Jouw motivatie en CV zien wij met veel belangstelling tegemoet. Stuur je sollicitatie naar hrm@nagtzaamaccountants.nl. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Madelène van den Oever, telefoonnummer: (0413) 31 41 31. 

SOLLICITATIEFORMULIER



Staat jouw job er nog niet tussen?


Bekijk meer vacatures

vacant

Fiscalist


Bekijk vacature

vacant

SENIOR
FISCALIST


Bekijk vacature

vacant

STAGE


Bekijk vacature


Samen doelen stellen

Bij Nagtzaam begrijpen we dat de juiste weg anders is voor iedere ondernemer. Flexibiliteit is cruciaal in de hedendaagse, turbulente ondernemerswereld. Om verantwoordelijk en effectief te ondernemen, is het van belang dat verschillende situaties en routes worden geschetst en overwogen. Samen met de klant, brengen wij op een constructieve manier de mogelijkheden en risico’s in kaart onderweg naar de ultieme doelstellingen. Uiteindelijk zijn er verschillende routes die leiden naar de beoogde doelen, het is aan ons om samen te bepalen welke route het meest bij de onderneming past.

Kom jij ons team versterken?