ONZE AANPAK
IS NOOIT KORT
DOOR DE BOCHT

DE JUISTE WEG
IS VOOR IEDERE
ONDERNEMER
EEN ANDERE

ONDERNEMEN
IS CONSTANT
BIJSTUREN

VAN MAANDAG 29 JULI T/M VRIJDAG 2 AUGUSTUS (WEEK 31) IS ONS KANTOOR I.V.M. DE VAKANTIEPERIODE GESLOTEN
VERTEL ONS UW
DOELEN

Om een optimale samenwerking te faciliteren willen wij bij Nagtzaam begrijpen wat u als ondernemer wilt bereiken. Doelen kunnen ontwikkeld worden uit pure ambitie om te groeien als onderneming of door specifieke uitdagingen waar uw onderneming voor staat. Door middel van opbouwende en kritische communicatie ontdekken wij waar uw doelen uit voortkomen, om vervolgens samen duidelijke doelstellingen te formuleren.

Doe de intake

WIJ SCHETSEN

DE SCENARIO'S

Bij Nagtzaam begrijpen we dat de juiste weg voor iedere ondernemer anders is. Flexibiliteit is cruciaal in de hedendaagse, turbulente ondernemerswereld. Om verantwoordelijk en effectief te ondernemen, is het van belang dat verschillende situaties en routes worden geschetst en overwogen. Samen met u, brengen wij op een constructieve manier de mogelijkheden en risico’s in kaart onderweg naar uw ultieme doelstellingen. Uiteindelijk zijn er verschillende routes die leiden naar de door u beoogde doelen, het is aan ons om samen met u te bepalen welke route het meest bij uw onderneming past.

Over onze diensten

ALTIJD OP DEJUISTE WEG

Ondernemen is constant bijsturen. Daarom bieden we u bij Nagtzaam ondersteuning tijdens de implementatie van de geschetste route. Dit doen wij door middel van uitgebreid, persoonlijk contact en structureel toezicht op uw positie als onderneming. Onze aanpak is nooit kort door de bocht. De persoonlijke aanpak van Nagtzaam is haar kracht, en daar zijn we trots op.

Ontdek ons netwerk

Kom ons Nagtzaam team versterken!

Bekijk snel onze vacatures


Solliciteer nu

In de jaren dat Nagtzaam betrokken is bij Flexspecialisten, heeft het op uiteenlopende gebieden een bijdrage geleverd. Organisatieadvies, bedrijfseconomisch advies, fiscale dienstverlening en het behandelen van juridische vraagstukken. Je kunt ze met recht ‘het zesde zintuig’ van ons bedrijf noemen. Liever vooraf handelen, dan achteraf herstellen is iets wat de werkwijze van Nagtzaam kenmerkt.

- Tom Sijpestijn, Algemeen directeur Flexspecialisten


Blijf op de hoogte van de actualiteiten. 


Nagtzaam brengt periodiek een nieuwsbrief uit, hieronder kunt u de laatste artikelen bekijken en terug lezen.


Lees hier het laatste nieuws