Junior Fiscalist

Als Junior fiscalist ga je voor verschillende belastingmiddelen onderzoekswerkzaamheden en advieswerkzaamheden verrichten, onder begeleiding van een Senior fiscalist. Je bereidt bezwaarschriften voor en op gebied van aangiftes fungeer je als controleur van de complexe aangiftes die zijn voorbereid door de (assistent)-accountants. Het onderhouden van contacten met de Belastingdienst en collega’s behoren ook tot je functie. Deze werkzaamheden ga je uitvoeren vanuit onze vestigingen in Veghel of Oss.

Wat wij vragen 
Je bent in het bezit van een diploma HBO Fiscaal Economie of universitaire diploma Fiscaal Recht/Fiscaal Economie of je bevindt je in de afstudeerfase voor je universitaire diploma. Gedurende je opleiding ben je erachter gekomen dat je analytisch, cijfermatig en kritisch bent ingesteld. Deze eigenschappen zet jij graag in teamverband in, maar je kan ook zelfstandig werkzaam zijn. 

Wat wij bieden
Samen met jou gaan wij werken aan jouw en onze toekomst. Het aanbieden van loopbaanbegeleiding is vanzelfsprekend waarbij een persoonlijke mentor wordt aangesteld om deze begeleiding te kunnen bieden. Daarnaast bieden wij:
• Een cafetariamodel en er is een pensioenregeling
• Een vakantietoeslag van 8,33% van het brutosalaris
• Een jaarlijkse eindejaarsuitkering bestaande uit 10% van het bruto maandsalaris en een variabele prestatiebonus

Nagtzaam Accountants & Fiscalisten
Nagtzaam is een regionaal advies kantoor en werkt in de driehoek ’s-Hertogenbosch - Nijmegen – Eindhoven. Wij bedienen onze MKB klanten in de diverse branches vanuit drie vestigingen in Veghel, Oss en ’s-Hertogenbosch. De klanten van Nagtzaam variëren van controleklanten tot de kleinere MKB-klanten. Wij zijn een kantoor met wie de ondernemer het succes proeft en die voor de onderneming de waarde heeft van een zesde zintuig!

Interesse? 
Ben jij er klaar voor om een proactieve Junior fiscalist te zijn die ondernemend is, klanten wil voorzien van een optimaal advies en wil doorgroeien tot een volwaardig generalist op fiscaal gebied?

Laten we elkaar dan zo snel mogelijk spreken over jouw mogelijkheden bij ons kantoor. Stuur je motivatie en cv naar hrm@nagtzaamaccountants.nl.

Meer weten?
Neem contact op met Tim Westerburgen-Janzen via telefoonnummer 0413-314131.