HR Consultant

Geloof jij dat een MKB onderneming zijn resultaat en performance kan verbeteren door middel van een goed HRM beleid? Heb jij een passie om organisatievraagstukken op te lossen vanuit een HR perspectief? En ben jij een breed opgeleide, ervaren HR Consultant die onze klanten vanuit een ondernemende houding van passend advies kan voorzien? Lees dan snel verder!

Bij Sonell heb je als HR Consultant zowel een vakinhoudelijke adviesrol als een commerciële rol. Vanuit de combinatie van die rollen ondersteun je onze klanten met de ontwikkeling en uitvoering van hun HRM-beleid. Het takenpakket is divers waarbij alle facetten van het HR-vakgebied terugkomen, zowel op strategisch-, tactisch- als operationeel niveau. Je bent dus breed inzetbaar om met een team van professionals onze klanten te voorzien van advies en hen te ondersteunen op HRM gebied. Tevens lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van personeelsinstrumenten, procedures en regelingen die er uiteindelijk voor zorgen dat het primaire proces van de MKB onderneming succesvoller kan verlopen.

Wat wij vragen
Je bent in het bezit van een HBO/WO diploma HRM of een soortgelijke opleidingsrichting en je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring. Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week en je bent bereidt om te werken vanuit onze verschillende vestigingen.

Om ons team te versterken zoeken we iemand die vastberaden, enthousiast en nauwkeurig is. Bij klanten kun je gemakkelijk schakelen en heb je het vermogen om de vraag achter de vraag te achterhalen. Bij het vertalen van de klantvraag en het uitwerken van een opdracht ga je nauwkeurig te werk en streef je naar een optimale prestatie. Daarnaast is je kennis van het arbeidsrecht up-to-date. Deze eigenschappen gebruik jij graag in teamverband, maar je kan ook zelfstandig werkzaam zijn.

Wat wij bieden
Samen met jou gaan wij werken aan jouw en onze toekomst. Waarbij het aandragen van nieuwe initiatieven en ideeën als vanzelfsprekend worden gezien. Je werkt met een persoonlijk ontwikkelingsplan, waarbij jouw wensen en behoeften centraal staan. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar bovenal veel werkplezier!  

Sonell
Wij zijn een ondernemende en vooruitstrevende organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Sonell is specialist op het gebied van HRM en Loonadministratie. Wij ondersteunen, begeleiden en adviseren MKB ondernemingen over alles wat er komt kijken op het gebied van HRM- en Verloning. Onze ambitie is; Sonell haalt meer uit HRM!

Wij opereren vanuit 3 vestigingen in Veghel, Den Bosch en Oss. Onze collega’s vormen een mooie mix van jonge talenten en ervaren specialisten. Wij zijn op zoek naar collega’s die zich goed kunnen vinden in onze kernwaarden: Loyaliteit, Verantwoordelijkheid en Participatie.

Interesse? 
Wil jij onze nieuwe collega worden? Laten we elkaar zo snel mogelijk spreken over jouw mogelijkheden bij ons kantoor. Stuur je motivatie en CV naar y.kayyal@nagtzaamaccountants.nl.

Meer weten?
Neem contact op met Madelène van den Oever via telefoonnummer 0413-314131.